miércoles, 9 de septiembre de 2015

Sortides per la diada i diumenge 13 setembre

sortides previstes pel dia 11 de setembre (Divendres) festiu.

Carretera: quedem al ateneu per sortir a les 8:00h Arenys de Mar, vilassar, Argentona, Mataró , N-II fins sant vicenç, acabament per mata. a pendre algo a la riera d'arenys de Munt (opcional) ja que venim per dalt.

2h30 aprox

BTT: quedem a les 8 a MuntBikes per anar a fer una prova del proper Open MuntBikes btt, acabarem cap a les 12:30 i farem una cocacola on convingui millor.

Sortida carretera Diumenge 13 Setembre:

quedem al Ateneu per sortir a les 8:00h . Arenys - Sant pol - Collsacreu - Sant Celoni - Orrius - Argentona - el cross -Mataró - carretera de Mata - Arenys de Munt. 91 km
3h 30 aprox

MuntBikes Arenys

3 comentarios:

  1. Sortida de BTT amb rumb incert però molta participació. Hem arrencat amb la idea d'esbossar el proper Open Muntbikes i després de perfilar una primera part molt "canyera" hem realitzat una volta totalment improvitzada descobrint camins amb i sense sortida. Després de la sortida només queda seguir treballant en el recorregut i intentar solucionar les abduccions de la Casanova abans de captar la atenció de l'Iker Jiménez.

    Ens veiem a la propera.

    Adrià

    ResponderEliminar
  2. Avui ruta de carretera amb un gran ambient i noves incorporacions. El començament ha estat una mica "accidentat" per una punxada que ha succeït en circumstàncies estranyes a Canet. Les males llengües diuen que ha estat en Dani que ha perpetrat un sabotatge per tal de compensar el jet lag que li han produït les seves "més que merescudes vacances".
    Arranquem i encarem la Vallalta amb molta il·lusió i un ritme molt simpàtic. Ens adonem que alguns components del grup s'havien quedat enrere i instem als fustigadors de la grupeta a reduïr el ritme per tornar a agrupar-nos. Passem Collsacreu i rodem en grup fins a la Roca, punt on s'inicia la pujada a Òrrius. Allà ha estat un campi qui pugui claríssim i entre lamentacions d'alguns es planificava la propera temporada per tal de ser un mateix "el cab.. aquell que va a davant". Tornem a reagrupar i iniciem el descens tot pensant en els bells moments que ens esperen a Mata. A Mataró s'ha produït un tall momentani al grup. Just abans de Sant Simó atac d'en Jordi Vàzquez i s'inicia la persecució. Després de varis agrupaments i fragmentacions hem aconseguit arribar tots a dalt segons les nostres possibilitats.
    Al final de la ruta tots hem gaudit d'un petit i merescut refrigeri i hem fet una col·lecta per tornar a enviar a en Dani de vacances per seguir gaudint de la tranquil·litat que ens dòna la seva absència.

    Adrià.

    P.D. Certament avui però en Dani ha estat cilindrat lleugerament per alguns. Al pobre li falta ritme.

    ResponderEliminar
  3. Tu no tiene ritmo! dani,,, si no entrenes més no vinguis!! XD

    ARNAU

    ResponderEliminar